Mai avem doar sase episoade din serialul nostru preferat Iertare, asa ca este momentul sa va spunem ca Narin si Firat se vor casatori in curand. A mai ramas sa vedem ce va face Deniz si daca se va impaca cu fratele lui Firat, cum se va rezolva pana la urma problema cu sora ei si inca multe alte aspecte care acum te tin ca pe jar. Cred ca azi o sa va placa cum se vor intalni pe plaja, asa intalnire la malul marii si-ar dori orice indragostit.

Narin si Firat se casatoresc in curand

Daca pana se va termina lupta dintre Deniz si Sermet o sa avem parte de impacarea dintre Narin si Firat, de data asta pentru totdeauna. Problema este ca va intrebati daca poza cu cei doi bebelusi este reala, iar eu va zic ca DA, este din serialul vostru preferat, Iertare ( Merhamet ). Dar oare Şadiye cum se va linisti si cu cine se va casatori? In episodul 39 din Iertare veti vedea cum testul facut de Narin este pozitiv, de fata fiind si sora ei si Firat. Va dati seama cata bucurie pe capul lor?

Dar tatal lor ce va face in continuare? Se va afla ce a facut la spital? Cine este misteriosul barbat care il tot cauta la magazin? Este un martor sau este cel care a actionat si vrea acum plata? Veti vedea asta in episodul de azi din serialul Iertare, la Acasa TV. Un sfat, in episodul 40 stati cu ochii pe noua blondina care apare si sta pe langa Sermet!

Narin si Firat

Narin si Firat se casatoresc in episodul de maine