Serialul Narcisa Salbatica difuzat la Antena 1 poate fi vizionat de curand si online, o mare bucurie pentru admiratorii telenovelelor romanesti. Datorita succesului deosebit inregistrat de serial, deja in 2011 s-a ajuns la sezonul 3. Ideea filmului este sa prezinte intamplari din vaita oamenilor obisnuiti care se impleteste cu cea a oamenilor cu bani. Accidentele nu aleg insa dupa venituri victimile, astfel ajungem la subiectul serialului.

Narcisa Salbatica

Un accident tragic il aduce pe Tudor, un avocat instarit si cunoascut in preajma Narcisei. Evident ca semanarea cu povestea printului si a Cenusaresei, razbate din serial, Narcisa fiind saraca si traind cu bunica ei intr-un sat romanesc tipic.

Si cum Narcisa este foarte frumoasa, s-a angajat ca model pentru sculptorul din sat.

Personajele din Narcisa Salbatica

Narcisa Drăghici este interpretata de Alina Pușcaș

Tudor Preda este interpretat de Gabriel Duțu

Sezonul 3 din serialul Narcisa Salbatica aduce personaje noi, o intriga noua si Emil, Bogdan sau Irina devin personajele centrale, mai mult sau mai putin, pentru ca actiunea asa cum veti vedea, se complica destul de mult.

Personajul negativ feminin este Adina, Narcisa fiind in continuare personajul pozitiv, cel care da viata sentimentului de iubire si dreptate. Cum vor face protagonistii fata comploturilor, cum vor scapa personajele pozitive din plasa tesuta de cei ce nu se gandesc decat la razbunare, iata ce veti vedea in sezonul trei din Narcisa Salbatica.