Asa cum stiti prescurtarea S.R.C. vine de la Serviciul Roman de Comedie, adica emisunea unde ne radem cu totii saptamana de saptamana. Lista cu actorii de la SRC o aveti deja pe site, deci acum ne vom concentra atentia asupra talentatei Monica Anghel. Tinerica, sau mai bine zis mai tanara decat mine, Monica Anghel s-a nascut in anul 1971, de ziua copilului, adica 1 iunie.

Monica Anghel la Serviciul Roman de Comedie

Colaborarea cu Divertis a inceput de mult, Monica Anghel fiind initial prezenta in mai toate evenimentele la care era prezent Ioan Gyuri Pascu, ambii avand voci de aur. Evident ca din toata activitatea sa nu putea sa lipseasca nici participarea la Eurovision in 1996, unde impreuna cu Marcel Pavel au facut o impresie buna cu melodia Tell me why.

La Serviciul Roman de Comedie Monica Anghel canta, spune glume si ne incanta cu prestatia ei. Talentul ei de actrita a putut fi apreciat si in piesa de teatru O noapte furtunoasa, capodopera a teatrului de comedie romanesc.

Putini stiu ca Monica Anghel este casatorita si are un baietel superb. Nascuta in Bucuresti, Monica Anghel este probabil una dintre cele mai bune voci ale Romaniei, regretul nostru fiind ca inca nu se gaseste nici un compozitor care sa-i compuna piese pe masura vocii ei.

Monica Anghel

Monica Anghel la Serviciul Roman de Comedie

In 2010, Monica Anghel s-a casatorit cu iubitul ei Gughi cu care are un baietel, Aviv. Cantareata a fost casatorita si cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divortat in 2005, dupa 11 ani de mariaj.