Ieri am asistat la finala concursului de interpretare Vocea Romaniei, iar asa cum ne-am dorit a castigat Mihai Chitu din echipa lui Horia Brenciu. Marele invins a fost Gerard Butler de Romania sau pe numele sau Marius Marin din echipa Loredanei Groza. Recunosc ca pe mine una nu a reusit sa ma impresioneze de loc pe tot parcursul concursului, cred ca Loredana ar fi trebuit sa aleaga o cu totul alta voce pentru a castiga finala.

Dar sa lasam invinsii, sa vorbim de invingator – Mihai Chitu – cel ce a reusit sa-l faca pe Horia Brenciu sa nu se poata stapani si sa izbucneasca in plans. Chiar daca la final Corina Chiriac a fost cea care a stralucit in duet, chiar daca cele doua melodii interpretate de Mihai Chitu au fost din acelasi registru – a dovedit din plin ca merita trofeul. Mai ales dupa concurs, cand plin de curaj si energie a cantat de doua ori mai bine, inclusiv partea care-i revenea antrenorului – ramas fara glas.

Recunosc ca m-am inselat la locurile doi si trei, unde am prevazut pe dos – insa ma bucur ca am ghicit perfect locurile 1 si 4. Intrebare capcana – daca primii doi clasati au avut 37,34% iar altul 36,56% adica 73,9 – cat o fi avut Gerard Butler din cele 26 de procente impartite cu Adrian Nour.

Am admirat prestati alui Paul Ciuci – cel ce ne-a incantat tineretea cu formatia Compact, ascultati originalul melodiei Cantec pentru prieteni pe YouTube. Deasemenea am apreciat cu nota maxima interpretarea lui Smiley si a lui Adrian Nour a superbei melodii cantate de Genessis – Phill Colins – I can’t dance – videocipul original aici. Iar “videoclipul” lor a fost superb! Intr-un cuvant – Vocea Romaniei din 2013 si-a desemnat castigatorii care merita!

Mihai Chitu - Vocea Romaniei