Sunt sigur ca ati urmarit cu placere cele patru seriale turcesti difuzate in ultima vreme in Romania la Acasa TV, v-ati atasat de Ayşen din Ingeri si Nobili, ba pot spune ca am vazut ca ati trait alaturi de Narin si Firat povestea de dragoste din serialul turcesc Iertare, asa ca azi a sosit timpul sa urmarim impreuna aventurile frumoasei Gülru Çelik in serialul Lupta rozelor. Nu mai este un secret deja ca ea lupta impreuna cu idolul ei Gülfem, pentru dragostea atragatorului doctor Ömer Hekimoğlu.

Lupta rozelor – un nou serial turcesc la Acasa TV

Tanara si frumoasa Gülru Çelik este deja designer vestimentar, a terminat facultatea de profil, insa este obligata sa traiasca pe proprietatea idolului ei, Gülfem Savaşı impreuna cu familia sa. Dar cum trebuia sa fie o intriga puternica, ea este iubita de trei barbati, de prietenule i din copilarie Mert Gencer, de Ömer si de viitorul ei sot, Cihan. Iata ca acum nu prea avem cum sa ne dam seama ce va urma, cum se va termina serialul Lupta rozelor si cu cine va ramane la final Gülru

Chiar daca pare in acest moment ca este imposibil sa o vedem alaturi de fratele invidioasei Gülfem, ei se vor casatori, dar nu va dura mult si artista noastra va ramane vaduva. Ce va face atunci Mert? Va gasi el de lucru si isi va schimba atitudinea, sau va ceda locul mai rafinatului medic Ömer? Sau acesta din urma va ceda insistentelor naravasei blonde Gülfem si se va casatori cu ea?

Zeci de intrebari al caror raspuns o sa-l aflati la Acasa TV de luni si pana vineri, pana la epuizarea celor 68 de episoade, adica 14 saptamani! Sa speram ca finalul serialului turcesc Lupta rozelor nu va fi la fel de trist ca cel al ultimului film urmarit la Acasa TV!

Lupta rozelor

Lupta rozelor – un nou serial turcesc la Acasa TV