Cu siguranta ca va este dor de SRC – Serviciul Roman de comedie, de aceea am zis noi ca e cazul sa incepem o mica descriere a episoadelor si evident s ava dam si o lista cu actorii indragiti ce au jucat in fiecare saptamana pe micul ecran si v-au facut sa rasdeti cu gura pana la urechi.

Lista actorilor de la  Serviciul Roman de Comedie

Serviciul Roman de Comedie (SRC)

Regizor si actor : Toni Grecu

Jojo (Catalina Grama),
Dragos Stoica,
Aniela Petreanu,
Claudiu Maier,
Valentin Darie,
Cristian Martin,
Cosmin Natanticu,
Andreea Doinea,
Alexandra Timofte, Dragos Musat, Ducu Hancu, George Andreescu, Beatrice Peter, 1Q Sapro si Iulian Postelnicu. Acestia sunt actorii care au jucat in majoritatatea episoadelor din Serviciul Roman de Comedie intre 2009 si 2011. Ati putut rade cu SRC in fiecare duminica de la 21:45, si credem ca episoadele difuzate online vor face in continuare deliciul publicului iubitor de umor. Multumim pe aceastra cale si noi, producatorului MediaPro Pictures si postului PRO TV.

Daca v-a placut serialul distractiv Serviciul Roman de Comedie (SRC), va asteptam aici sau pe facebook pentru discutii, noi informatii sau pur si simplu pentru a urmari impreuna cate un episod din acest show. Asteptam si sugestii, critici sau de ce nu si cateva laude.