Nu putea lipsi de pe site-ul nostru cu seriale onlie cel mai vizionat serial din ultimul an, la categoria comedie romaneasca: Las Fierbinti, serialul care te face sa razi chiar si cand esti suparat. In continuare iata si cine joaca in film, desi pe multi probabil ca ii stiti din alte emisiuni lansate si difuzate pa PRO TV.

Las Fierbinti

Distributia

Anca Dumitra Gianina
Constantin Diţă Giani
Leonid Doni Doroftei
Gheorghe Ifrim Vasile
Virginia Mirea dna. Doroftei
Mihai Dragomir Dorel
Gabriel Radu primarul
Iulian Postelnicu Dragomirescu
Claudiu Dumitru Falcao
Bobonete Mihai Bobiţă

 

Nu stii de cune sa razi mai intai, de situatia din episodul de azi, de actorii care par ca nu mai termina de spus prostii, sau de situatia din satul real Fierbinti, unde se filmeaza serialul Las Fierbinti. Te intrebi: oare satenii aia mai au timp de mers la munca? Sau stai si ei si ori fac figuratie, ori se uita la vecinii lor care vor apare in serial.

Afaceristul roman este parca cel mai prezent in serial, acela care din orice ar vrea sa castige. Si cum ne-am cam saturat de politica, parca parca ne recunoastem ori pe noi, ori pe vecinii nostri in personajele din serial.

Iti facem o propunere: cum ar fi daca ai fi chiar tu cel ce ne spui cu cine seamana fiecare personaj din Las Fierbinti? Unul din prieteni? Un vecin? Cineva din viata satului sau orasului tau? Nu ezita sa scrii, nimeni nu te va cenzura!