La cererea prietenilor de pe FaceBook iata ca pornim si drumul serialului Lacrimi de iubire, un serial romanesc, o telenovela cu si despre iubire. Este o poveste cu oameni cu bani, povestea familiei Varlam, dar si povestea oamenilor simpli. Iata distributia pentru rolurile principale:

  • Lacrimi de iubire - Distributia

    Adela Popescu – Alexandra Mateescu

  • Dan Bordeianu – Andrei Popa
  • Lucian Viziru – Mihai Teodoru
  • Nicole Gheorghiu – Maia Savu
  • Mihaela Barlutiu – Nicole Varlam
Evident ca Andrei popa interpretat de Dan Bordeianu se va indragosti de Nicole, fata bogata si fara griji, interpretata de Mihaela Barlutiu. Cum va reusi sa razbata dragostea prin hatisul banilor si intereselor meschine, vei afla daca urmaresti serialul  Lacrimi de iubire fie online fie pe DVD sau chiar direct la Acasa TV.
Andrei Popa este student la si evident ca are mentalitatea unui tanar din zilele noastre, traieste intr-o familie in care mama este singurul sprijin, tatal parasind familia. Aveti ce vedea in cele doua sezoane ale serialului Lacrimi de iubire, totusi cel mai important este sa lansam discutii pe marginea a ceea ce se intampla in serial. Seamana oare cu ceea ce vedem zilnic in viata noastra? Sau este o poveste inventata, fara nici o legatura cu realitatea?