Katherine Chancellor si Murphy din serialul Tanar si Nelinistit se vor casatori, sper ca deja ati inteles treaba asta. Din pacate nici aceasta casatorie nu va fi una linistita pentru Katherine Chancellor, viata ei alaturi de Patrick Murphy va avea un final nefericit, sotul ei cazand in coma profunda, o leguma la spitalul din Genoa City.

Serialul Tanar si Nelinistit a ajuns la filmarile din anul 2009, deci mai avem suficiente episoade in care sa o admiram pe Katherine Chancellor, care a murin in 2013. Si fost asa fiica Jill Abbott se va recasatori cu Colin Atkinson, insa asta se va intampla abia peste  2 ani, deci o sa discutam cand va sosi momentul.

Billy Abbott va avea si el un traseu destul de interesant in serialul Tanar si Nelinistit, iar faptul ca se va casatori cu Victoria Newman l-am spus cu ceva timp in urma. Insist asupra acestui amanunt, pentru ca mai avem un an pana la eveniment. Si va mai spun ca va avea si un baietel, pe langa fetita de care stiti acum. Daca va spun ca din relatia lui Billy Abbott cu Sharon, aceasta va ramane insarcinata, moment in care in sfarsit fratele sau Jack va descoperi relatia, cred ca v-am bagat in ceata, nu-i asa? Interesanta relatia de familie, Jack Abbott a fost tatal lui Nick, apoi sotul sotiei sale. La randul sau Nick pe langa fiu vitreg a fost si el sotul fostei sotii a lui Jack, deci schimb de roluri, ma mir de ce nu stau toti ca intr-o mare familie, in aceiasi casa, sa nu se mai oboseasca in caz de casatorie cu mutatul.

Katherine Chancellor si Patrick Murphy

Nunta dintre Katherine Chancellor si Patrick Murphy