Desi multi se asteapta ca vestea mortii lupatoarei Katherine Chancellor din serialul Tanar si Nelinistit sa fie adevarata, mai ales ca anul acesta actrita care interpreta rilul lui Katherine Chancellor s-a stins din viata, va asiguram ca nu este asa. Marge este cea care s-a stins, insa prietenul ei o gaseste pe Katherine si o readuce la viata, crezand ca e prietena sa. Simpatica batranica si revine complet si il roaga pe Patrick Murphy sa o duca acasa. Este momentul in care acesta isi face aparitia in serial, unde va ramane pentru o scurta perioada.

Patrick Murphy - Prietenul Katherinei

Interesanta va fi si povestea lor de dragoste, caci imediat ce Patrick isi da seama ca nu este prietena sa, ii acorda surorii ramase in viat aprietenia, insa se pare ca si Cupidin a fost pe acolo intre timp.

Interesant este ca la inceput Jill crede ca de fapt mama sa a murit, dar pana la urma se linisteste si intelege ca a avut noroc si mama sa este inca in viata.

Urmeaza in curand si vestea ca Jill nu este fata lui Katherine, testele ADN vor fi mai mult decat clare in acest sens. Serialul Tanar si Nelinistit este de departe cel mai incalcit serial in domeniul relatiilor de familie.

Ca sa fie si mai frumos, dupa ce Victor Newman s-a regasit cu Ashley, iata ca si Katherine si Murphy se logodesc.

Lupta de a dovedi ca Jill nu este fata Katherinei se termina atunci cand se dovedeste ca ea este mama lui Brock, caci Jill era inca convinsa ca de fapt accidentului i-a supravietuit sora si nu mama sa.

Ca sa fie si mai frumos, se dovedeste ca nici Cane nu este copilul ui Jill, iata cat de intortochiate sunt caile serialului Tanmar si Nelinistit. Si in curand o veti gasi pe Sharon in bratele lui Victor, sub forma de sotie, desi credeai ca Nick va fi alesul fostei sotii iar Ashley aleasa maganatului.

Era candva un banc, cand cineva ajunsese sa fie declarat propriul bunic, iata ca povestea se repeta!