Cu totii sunteti curiosi ce se mai intampla cu Jack Abbott din serialul Tanar si Nelinistit, mai ales ca de curand, ati vazut ca tot vorbeste cu tatal sau. Ei bine trece prin clipe grele, desi unii ar putea spune ca le merita. In primul rand, actuala sa sotie, Sharon, care va deveni ca sa ramai cu gura cascata, sotia lui Victor Newman, se va stradui o vreme sa ramana cu el, insa evident ca nu va reusi.

Va mai reusi inca odata sa recastige controlul asupra companiei Jabot, si ca sa fie si mai bizar, dupa ce baiatul lui Victor,Adam apare si se casatoreste, Jack o seduce pe sotia acestuia. Adica pielea rea si rapanoasa, stiti continuarea…

John “Jack” Abbott Jr. va trece prin multe, inclusiv printr-o operatie care-l va lasa paralizat. Si cum dragoastea nu piere niciodata, Nikki se mai re-indragosteste de el a suta oara. Nu pentru mult timp insa!

Isi revine, si ii da o lovitura sub centura lui Victor Newman, ce e drept in timp ce el este dat disparut, iar compania sa este condusa de nepriceputa Sharon. Iata cum Newman Enterprises devine  Abbott Enterprises! Ciudate idei are scenaristul.

Am uitat probabil sa spunem ca in afara de cele doua casatorii anulate pe care le va avea Sharon cu Victor, aceasta se va casatori si cu Adam Newman. Uite asa, ca sa nu zica fata ca nu a fost maritata!

Dupa divortul lui Jack de Sharon, acesta va ramane holtei! Asa si merita, altfel cum poti sa vorbesti despre un om care este fara scrupule.

Interesanta este si ultima aparitie a  Dianei Jenkins, de a carei ucideri este evident banuit si bagat la puscarie tot Victor Newman. In speranta ca veti pune intrebari acolo unde nu va este totul clar, speram ca v-am fost de folos!