Serialul Iubiri secrete difuzat de Prima TV a ajuns deja la sezonul 5, o performanta greu de atins chiar si pentru telenovele facute cu bugete mult mai mari. Succesul telenovelei Iubiri Secrete are la baza atractia publicului pentru povestile de iubire aproape imposibile. Este si cazul acestui serial difuzat de ceva vreme pe postul Prima TV.

Puteti urmari serialul Iubiri secrete online sau puteti discuta depsre actiune sau actorii din serial chiar aici. Pana la urma asta este scopul final al acestui site, sa faciliteze urmarirea serialelor online, sa aduca fanii in acelasi loc. In continuare, fiind pagina de prezentare a serialului Iubiri Secrete va facem cunostinta cu actorii ce joaca in acest serial.

Distributia serialului Iubiri Secrete:

Iubiri secrete

Alin Brancu
Adrian Danis
Bogdan Marchidan
Carmen Prodan
Cristina Gavriloiu
Gabriel Mamiron
George Simion
Iani Gheorghe
Iulian Văduva
Loredana Rudaru
Luisa Purdescu
Matei Huidu
Mircea Drambareanu
Ovidiu Iacob
Radu Virgil
Sabina Săndică
Amir Gawabreh

Vom reveni in curand cu date personale si biografice pentru fiecare din actorii ce joaca in serialul Iubiri secrete, veti putea sa cititi aici multe lucruri interesante, iar pentru cei ce vor sa afle mai multe, pot accesa site-ul afiliat cu biografii actori romani. In serialul Iubiri secrete vei descoperi iubirea asa cum este ea in perioada adolescentei, pasionala si de multe ori imposibila. Adolescentii vad iubirea cu alti ochi fata de maturi, pentru ei dragoastea poate fi izvor de fericire sau poate insemna sfarsitul lumii. Daca vrei sa discutam despre orice subiect legat de telenovela Iubiri secrete, nu ezita s ane scrii aici sau pe pagina de facebook.