Telenovela Inimă de ţigan este acum disponibila si online, inregistrata pentru dumneavoastra. Daca aceatsa a fost prima telenovela ceruta de fanii nostrii de pe FaceBook, ne vom conforma si o vom prezenta pe scurt, dumneavoastra veti alege daca o veti urmari sau nu si online.

Inimă de ţigan - vizioneaza online

Povestea din acest serial este un atrista, in esenta. Este povestea Irinei şi a lui Codruţ, care se lupta sa fie impreuna, chiar daca provin din doua lumi total diferite. Unul este tigan iar altul nu. Iar Codruţ trebuie sa se supuna legilor tiganesti, si sa se casatoreasca cu Roza.

Daca ati vazut macar cateva episoade din serial, cu siguranta ati remarca distributia remarcabila, cei mai mari actori in viata la acel moment au primit roluri importante. Gheorghe Dinică, Marin Moraru sau Gheorghe Visu fiind doar cateva nume sonore care au incercat sa dea viata telenovelei Inimă de ţigan si sa aduca in fata telespectatorului o lume reala, rupta din cotidianul vietii din Romania.

Din actorii mai tineri in cautarea succesului si afirmarii profesionale amintim doar cativa : Lucian Viziru, Ioana Ginghină si Iuliana Luciu.

Aurică Fieraru interpretat de regretatul Gheorghe Dinică stins prematur la data de  10 noiembrie 2009, este Bulibaşa şatrei şi tatăl lui Codruţ. Desi este mandru de realizarile fiului sau, care a ajuns om cu carte, nu poate trece peste legea tiganeasca si sa-l lase sa se casatoreasca cu o rmanca. Pentru el traditia tiganeasca este sfanta, la fel a si credinta in Dumneazeu.

Daca v-a placut telenovela si doriti sa va prezentam un actor, un personaj sau de ce nu un episod anume sin telenovela  Inimă de ţigan este suficient sa ne scrieti!