Ca mai toate serialele turcesti nici Ingeri si nobili nu parea ca va fi interesant, mai ales ca povestea se deruleaza la inceput cu prea mult eamanunte care multora li s-au parut neinteresante, insa pe masura ce avanseaza, intriga devine tot mai captivanta. Povestea de dragoste dintre Ayşen si Savaş pare de fiecare data altceva, ba esti sigur ca tanarul este cu adevarat indragostit de fata lui Ata, ba esti convins ca are un plan ascuns. Pentru cine nu a vazut serialul Ingeri si nobili de la inceput vom incerca pe scurt sa le explicam cum sta situatia.

Ingeri si nobili – finalul serialului la Acasa TV – episodul 36

Ata este tatal lui Ayşen. insa in acest moment toti stiu asta numai ea inca nu a aflat. Ea este rodul iubirii dintre Ata si mama eroinei nostre, care era o servitoare in casa lor. Impiedicat sa o mai vada, Ata afla ca ea s-a maritat si nu stie ca are un copil. Asa ca si el se casatoreste la randul sau, desi era iubit in taina de mama lui Savaş, Acesta din urma a vazut toata voata cum tatal sau nu este iubit de mama sa, ba mai mult, acesta se sinucide.

Savaş jura sa se raszbune pe Ata, sa-i ia tot ce are mai scump pe lume, fata si averea si sa-i distruga familia. Insa oare s-a indragostit el cu adevarat de Ayşen sau se preface? Asta vei afla la finalul serialului Ingeri si nobili, iar zile acestea vei asista la nunta celor doi. Dar asta va fi rodul iubirii lui Savaş sau face parte din planul sau de razbunare?

De ce nu a acceptat la final ca Ayşen sa-i plateasca datoriile la banca? Ce planuri ascunse are Savaş si cum se va razbuna el? Va reusi tanara sa scape de calvar? Toate aceste mistere se vor descoperi la finalul serialului, in episodul 36.

Ayşen si Savaş

Ingeri si nobili – finalul serialului la Acasa TV – episodul 36