Heather Stevens este fata lui Paul Williams si April Stevens, recent venita si ea in Genoa City, in rolul unei proaspete procuroare. Dupa ce afla ca Paul este tatal ei, dupa ce se chinuie sa il aresteze pe Victor Newman, iata ca incepe si ea sa se indragoasteasca.

Heatther Stevens - The Toung and The Restless

Dar pana sa ajungem la dragoste, sa vedem ce va pati inimoasa procuroare. Cum cazul impotriva lui Victor Newman se dovedeste a fi nefondat, cum nici incercarea disperata de a da vina pe Jack Abbott nu da roade, va sfarsi data afara din procuratura. Noroc ca primeste si ea un loc de munca la Jabot Cosmetics, unde evident nu gaseste alt iubit decat pe fiul lui Victor, Adam Newman.

Si ca sa fie totul si mai interesant, se dovedeste ca este bonava de o boala mai ciudata, Virusul Epstein-Barr. Dupa o scurta logodna cu Adam, o ia iarasi pe aratura, crezand ca de data asta Victor Newman l-a ucis pe Walter Palin.

Si uite asa, Heather Stevens este umilita de cateva ori, ultima isparava fiind legata de uciderea frumoasei Sharon, care se dovedeste a nu fi deloc moarta. Astfel decide sa se mute la New York.

Insa pana se muta din Genoa City, mai trece ceva timp, iar voi aveti cu ce va delecta in serialul Tanar si Nelinistit.

Se va intoarce oricum din calatoriile ei lipsite de sens, iar cu ajutorul lui Michael va ocupa iarasi un loc in loja avocatilor.

Ca urmare a noii ei functii, Daniel Romalotti revine si el in centrul atentiei, suspect de crima. Si daca tot am amintit de Daniel, banuiesc ca va dati seama ca se va casatori pentru scurt timp cu Amber Moore. Si apoi cu frumoasa Daisy Carter. Pare palpitant, nu credeti?