Dupa ce ati asistat asear ala semifinala concursului Vocea Romaniei, ati asculat pe cei 8 semifinalisti si ati votat pentru a vedea in finala favoritul vostru, iata  ca acum avem deja patru nume ce merg in marea finala si evident catre marele premiu de la Vocea Romaniei. Joi 26 decembrie veti urmari in direct Finala Vocea Romaniei sezonul 3 -2013! Numele celor patru finalisti sunt: Marius Marin, Mihai Chitu, Sanziana Niculae si Adrian Nour.

Au plecat acasa: de la Loredana – Muneer [eu cred ca vocea lui, desi interesanta, nu este si nu putea fi Vocea Romaniei – prea slaba, depasita cu mult de alte voci ce nu au ajuns in seminfinala], de la Horia Brenciu [o salut pe prietena mea de pe FaceBook] Ana Maria si Claudia Iuga.

Ce trebuie sa faci tu? Sa ne spui cine crezi ca va castiga Finala de la Vocea Romaniei pe 26 decembrie, sa ne spui de ce iti place unul din concurenti, ce crezi ca-l recomanda si mai ales de ce l-ai ales chiar pe el.

Finala Vocea Romaniei 2013 – 26 decembrie 2013

 Paula Seling – La Viflaim, colo-n jos – ascultati si comparati cu interpretarea de la semifinala de la Vocea Romaniei! Nu uitati ca si la X-Factor melodia a fost aleasa pentru a concura, iar daca va place o puteti canta si voi cu ocazia sarbatorilor de Craciun!

Semifinalisti-vocea-romaniei-2013