Probabil ca stiti deja ca infragitul serial Dr. House a avut pana acum difuzate online 8 sezoane. Gregory House este un medic excentric, dependent de calmante, dar care are o mare caliate: poate gasi rapid boala de care sufera pacientii sai.

Doctor House

L-ati vazut sprijinit de bastonul sau, acest lucru se datoreaza faptului ca are doar o jumatate de muschi in piciorul drept. Sezonul 1 al acestui indragit serial a fost difuzat din 2004 si pana in 2005.  Principalul mobil al primei serii este donatia miliardarului Edward Vogler, care face o donație de 100 milioane $ spitalului.

Pentru cine isi mai aminteste de sezonul 1 din Doctor House, Gregory era parca mai uman, nu isi dezvaluise caracterul asa cum aveam sa-l cunoastem de exemplu in sezoanele sapte si opt. Edward Vogler devine noul șef al consiliului de administrație de la PPTH. Un lucru mai putin placut, caci deja totul devine o afacere, dar tousi, Hosue este lasat sa isi conduca echipa in stilul sau propriu, dar le scade salariile.

Si ca sa fie un serial plin d esurprize, sarcasticul House are o iubita, Stacy Warner, care a reusit sa intre in inima de ghiata a personajului principal. Vogler va dispare din serial pentru ca nu a placut nici spectatorilor dar nici criticilor de film. Si uite asa am ajuns la serialul Doctor House, sezonul 2, despre care vom discuta in alt articol. Pana atunci, vizionare placuta!

WebbSerialeSeriale OnlineDoctor House,Seriale Online
Probabil ca stiti deja ca infragitul serial Dr. House a avut pana acum difuzate online 8 sezoane. Gregory House este un medic excentric, dependent de calmante, dar care are o mare caliate: poate gasi rapid boala de care sufera pacientii sai. L-ati vazut sprijinit de bastonul sau, acest lucru se datoreaza...