Probabil ca stiti deja ca infragitul serial Dr. House a avut pana acum difuzate online 8 sezoane. Gregory House este un medic excentric, dependent de calmante, dar care are o mare caliate: poate gasi rapid boala de care sufera pacientii sai.

Doctor House

L-ati vazut sprijinit de bastonul sau, acest lucru se datoreaza faptului ca are doar o jumatate de muschi in piciorul drept. Sezonul 1 al acestui indragit serial a fost difuzat din 2004 si pana in 2005.  Principalul mobil al primei serii este donatia miliardarului Edward Vogler, care face o donație de 100 milioane $ spitalului.

Pentru cine isi mai aminteste de sezonul 1 din Doctor House, Gregory era parca mai uman, nu isi dezvaluise caracterul asa cum aveam sa-l cunoastem de exemplu in sezoanele sapte si opt. Edward Vogler devine noul șef al consiliului de administrație de la PPTH. Un lucru mai putin placut, caci deja totul devine o afacere, dar tousi, Hosue este lasat sa isi conduca echipa in stilul sau propriu, dar le scade salariile.

Si ca sa fie un serial plin d esurprize, sarcasticul House are o iubita, Stacy Warner, care a reusit sa intre in inima de ghiata a personajului principal. Vogler va dispare din serial pentru ca nu a placut nici spectatorilor dar nici criticilor de film. Si uite asa am ajuns la serialul Doctor House, sezonul 2, despre care vom discuta in alt articol. Pana atunci, vizionare placuta!