Serialul Dinastia Tudorilor atrage in fiecare luna peste 20 de mii de vizitatori, o pagina din istoria Angliei, o pagina de viata si mai ales o pagina a dinastiei Tudorilor. O dinastie care nu a reusit sa se mentina mult la carmuirea Angliei, insa care a dat o regina ce a adus pacea in tara, a dus Imperiul Britanic acolo unde altii nu au reusit si care a dat denumirea statului american Virginia. Urmareste trailer-ul serialului, cauta sa cumperi un DVD cu serialul Dinastia Tudorilor, sau de ce nu urmareste-l online alaturi de noi!

Daca ai urmarit serialul Dinastia Tudorilor, am fi incantati sa ne lasi aici sau pe pagina de facebook impresiiile tale. Incepand cu anul 1485 Dinastia Tudorilor a inceput drumul sau in istorie, iar in 1603 a incheiat acest drum. Serialul Dinastia Tudorilor reda viata lui Henric al VIII-lea, cel care a rupt definitiv legatura cu Papa si a dus Anglia pe un alt drum.

Acest articol despre Dinastia Tudorilor este ultimul din seria de patru prezentari a serialului, in care veti gasi 90% din informatiile legate de film sau de istoria reala a uneia dintre cele mai importante dinastii britanice.