Larry Hagman, Patrick Duffy si Linda Gray au incercat in 2012 sa readuca la viata indragitul serial Dallas. Daca au reusit sau nu, ramane sa decideti voi, sau daca va doriti pachetul de DVD-uri cu vechiul serial Dallas, lasati-ne mesajul vostru, sub forma unui comentariu, vom face acest lucru cu placere.

Dallas 2012

Cele trei staruri, desi imbatranite, au jucat cu placere rolul care i-a facut cunoscuti in lumea intreaga. Istoria familiei Ewing este cunoscuta deja de toti, astfel actiunea noului serial a fost asteptata de cei mai multi cu un deosebit interes. Daca moartea actorului Larry Hagman nu ar fi intristat pe toata lumea, probabil ca ar fi fost cel mai bun serial, continuat peste ani.

John Ross Ewing, fiul lui J.R. este acum noul detinator al imensei averi create de bunicul lor si disputate de toti membrii familiei Ewing. Christopher Ewing, fiul adoptat al lui Bobby este si el unul din mostenitori, iar lupta dintre verisori est ela fel de palpitanta precum a fost si cea dintre parintii lor.

Vrem sa aducem cu aceasta ocazie un omagiu actorului Larry Hagman, decedat la 23 Noiembrie 2012, cel care atunci cand a fost impuscat in serialul Dallas, a adus cea mai mare audienta din istoria acestui serial, cu totii fiind curiosi cine este criminalul care a tras in J. R. Ewing.

Chiar daca J.R. era un fanatic in ceea ce priveste banii si afacerile, un personaj lipsit de scrupule, atunci cand venea vorba de familie, de mostenirea lasata de tatal sau, era un adevarat erou pozitiv.

Tot el a fost naratorul filmului Sheer Dallas din 2005. Insa evident ca succesul serialului Dallasdin 1978, care in doar 60 de minute ale fiecarui episod reusea sa te aduca iar in fata televizorului, pentru a vedea daca i-a reusit ultima inselatorie, nu a mai putut fi atinsa niciodata. Nici chiar in reeditarea din 1996, Dallas: J.R. Returns.