Cred ca deja sunteti fani ai serialului turcesc Iertare difuzat de luni pana duminica pe postul TV Acasa. Cred deasemenea ca ati vazut ca Şadiye nu a ales drumul acela in viata de buna voie, asa ca de la un episod la altul lucrurile devin din ce in ce mai clare. Multe dintre personaje s-au dovedit a fi cu totul altfel decat ne facusem impresia la inceputul serialului Iertare, doar Recep se pare ca a ramas acelasi tata si sot fara inima. Dar oare cum va reusi Narin sa-si salveze sora?

Cum o va salva Narin pe Şadiye din serialul Iertare

In episodul 30 din serialul turcesc Iertare am vazut ca de fapt fratele lor mai avea de trait maxim 3 zile, atunci cand Şadiye a fugit de acasa, lasand totul in urma. Am mai vazut cum a nimerit pe mana unor banditi fara inima, deci cred ca acum este clar pentru toata lumea ca nu si-a ales calea singura, de buna voie. Acum cand este pe cale sa se casatoreasca, oare o vor salva Narin si cu Deniz, caci parca v-am spus deja ca se va casatori cu Picasso!

Din reclama de la finalul episodului ati vazut deja ca Firat scapa din mainile banditilor, ati mai vazut drama prin care a trecut prietena sa din America si unde poate duce lipsa de rabdare – daca Firat ar fi ascultat ce are de spus fata, poate azi stateau altfel lucrurile. Pentru a afla mai multe, dar si pentru a sti cand si unde vom difuza serialul online, stati alatiri de noi pe FaceBook!

Narin si sora

Narin si sora sa Şadiye