Cred ca deja sunteti fani ai serialului turcesc Iertare difuzat de luni pana duminica pe postul TV Acasa. Cred deasemenea ca ati vazut ca Şadiye nu a ales drumul acela in viata de buna voie, asa ca de la un episod la altul lucrurile devin din ce in ce mai clare. Multe dintre personaje s-au dovedit a fi cu totul altfel decat ne facusem impresia la inceputul serialului Iertare, doar Recep se pare ca a ramas acelasi tata si sot fara inima. Dar oare cum va reusi Narin sa-si salveze sora?

Cum o va salva Narin pe Şadiye din serialul Iertare

In episodul 30 din serialul turcesc Iertare am vazut ca de fapt fratele lor mai avea de trait maxim 3 zile, atunci cand Şadiye a fugit de acasa, lasand totul in urma. Am mai vazut cum a nimerit pe mana unor banditi fara inima, deci cred ca acum este clar pentru toata lumea ca nu si-a ales calea singura, de buna voie. Acum cand este pe cale sa se casatoreasca, oare o vor salva Narin si cu Deniz, caci parca v-am spus deja ca se va casatori cu Picasso!

Din reclama de la finalul episodului ati vazut deja ca Firat scapa din mainile banditilor, ati mai vazut drama prin care a trecut prietena sa din America si unde poate duce lipsa de rabdare – daca Firat ar fi ascultat ce are de spus fata, poate azi stateau altfel lucrurile. Pentru a afla mai multe, dar si pentru a sti cand si unde vom difuza serialul online, stati alatiri de noi pe FaceBook!

Narin si sora

Narin si sora sa Şadiye

WebbSerialeSeriale OnlineAcasa TV,Iertare,Narin,Şadiye
Cred ca deja sunteti fani ai serialului turcesc Iertare difuzat de luni pana duminica pe postul TV Acasa. Cred deasemenea ca ati vazut ca Şadiye nu a ales drumul acela in viata de buna voie, asa ca de la un episod la altul lucrurile devin din ce in ce mai clare. Multe...