Cum cele mai interesante seriale sunt cele pe care le cere prublicul, am ajuns sa raspundem celor peste 200 de email-uri care nea-u cerut sa scrim despre CSI New York. Un serial captivant, care are avantajul de a nu te pune intr-o situatie dificila dupa ce ai pierdut 20 de episoade.

CSI New York

Chiar daca ai pierdut cateva episoade, fiecare nou episod este de sine statator, astfel vei avea parte de actiune si rezolvari de crime inedite ori de cate ori deschizi televizorul si privesti un nou episod. Pot spune ca si eu urmaresc CSI New York de cate ori dau de el atunci cand schimb canalele.

In general poti sa-l vezi la AXN, insa daca doresti poti sa-l vezi si online. Asta te va ajuta sa nu trebuiasca sa stii ora de difuzare, si mai ales sa poti pune pauza atunci cand vrei.

Daca vor fi cereri pentru vizionarea online a serialului CSI New York, atunci cu siguranta vei primi pe email 10 adrese legale unde poti vedea impreuna cu prietenii unu din cele mai reusite seriale cu criminalisti.

Metodele folosite par atat de ciudate, de venite parca din viitor, incat la fiecare nou episod te miri cum de mai exista crima in ziua de azi.

Durata unui episod este de 60 de minute, timp in care actori precum Gary Sinise (Detective Mac Taylor) sau Melina Kanakaredes (Detective Stella Bonasera) te incanta cu metodele lor de a descifra o crima oribila petrecuta in imensul oras New York.

Pentru cei cce nu stiu CSI=Crime Scene Investigation, adica investigatorii scenei unei crime. Ei trebuie sa afle din informatiile gasite la locul crimei cat mai multe detalii care sa duca in final la prinderea criminalului!