CSI Miami a precedat seria New York si a fost lansat in 2002. Datorita succesului inregistrat de serial in toate tarile unde a fost difuzat, putem spuen ca seria CSI Miami este primul serial despre crime si criminali care a reusit sa fie apreciat atat de catre spectatori dar si de catre critici.

CSI Miami

Echipa de investigatie este condusa de Horatio Caine, interpretat de David Caruso, pe care cu sigurata l-ati remarcat si in CSI: NY, Hudson Hawk sau For Love and Honor. Este pentru prima data cand se pun intr-un serial investigatii care necesita pentru elucidare atat tehnologie de ultima ora, despre care acum, aflam ca exista cu adevarat, desi acum 11 ani parea a fi fictiune pura, dar si intuitia membrilor echipei joaca un rol important, vechile metode deinvestigare nefiind cu adevarat depasite nicodata.

CSI Miami este si astazi urmarit de milioane de impatimiti ai filmelor de actiune, in care criminali diabolici sunt prinsi si adusi in fata justitiei, binele fiind cel ce invinge in fiecare episod.

Pentru a reusi, echipa are nevoie de un  specialist in balistica, un expert in colectarea probelor subacvatice, si alti astfel de specialisti in diverse ramuri criminalistice.

Cum Miami nu duce lipsa de violatori sau criminali cu sange rece, suficient de abili ca sa-si ascunda bine urmele, doar o echipa de experti, reunita in CSI (Crime Scene Investigation) poate sa ii prinda si sa-i ofere justitiei pentru a-si primi pedeapsa meritata.

Serialul a avit 8 sezoane, in fiecare putand urmari cate ceva ce vechile sezoane nu au oferit, astfel de exemplu, in sezonul 8, care a avut 17 episoade, ati avut parte de mult mai multe conflicte psihologice decat in oricare al sezon. Va dorim vizionare placuta (in caz ca doriti sa revedeti serialul online)!