Am inceput sa urmaresc de curand serialul Criminal Minds – Minti Criminale – online, si desi acest serial a inceput sa fie difuzat pe AXN inca din 2005, recunoasc ca majoritatea episoadelor mi-au placut din prima clipa. Asa ca va provoc sa discutam despre serial aici, asa cum am facut si cu alte seriale online promovate de portalul e4TV.

Criminal Minds – Personaje

In curand serialul Criminal Minds va sarbatori opt ani de la lansare, aceatsa avand loc pe 22 septembrie 2005. De atunci a fost vizonat pe 5 continente, in peste 100 de tari.

Aaron Hotchner – unul dintre sefii  de la biroul special FBI – Behavioral Analysis Unit (adica analisti ai comportamentului), trece in acest moment printr-o drama, fiind obligat sa renunte la conducerea departamentului pentru a ramane cu echipa sa.

Derek Morgan – este actulalul sef al echipei din serialul Criminal Minds, negrul acela simpatic, ce are o relatie speciala cu experta in IT a departamentului.

Dr. Spencer Reid – simpatic, doctor si evident un fel de geniu, dotat cu o capacitate uimitoare de aretine tot ceea ce vede. Din pacate in acest moment sufera de o serie tulburari  a caror cauza nu este cunoascuta. Probabil cel mai simpatic personaj din serialul Criminal Minds.

David Rossi  – serios, mereu aproape de colegi, perseverent si chiar simpatic uneori. Aparut in sezonul 3 din Minti Crimnale, iata ca si in sezonul 9 este alaturi de colegii sai.

Penelope Garcia – un fel de hacker din departamentul FBI, mereu vopsita in cel mai neasteptat mod, prietena de suflet cu Derek Morgan. Rezolva imediat orice este legat de date personale si informatii legate de presupusii criminali sau suspectii din serial.

Criminal Minds online

Va propunem sa discutam deschis despre o situatie care va placut din serialul de azi, despre un personaj sau despre cazurile prezentate! Nu uita ca FaceBokk-ul e la dispozitia ta!