Am decis sa va mai dam cateva noutati din serialul Tanar si Nelinistit in anul 2013.  In primul rand sa va anuntam ca puteti urmari serialul online pe portalul All MoLdova (iar daca sunteti fani ai paginii noastre e-Cinema, veti putea chiar sa-l urmariti in reluare).

Colleen Cecile Carlton

Avem si o veste proasta pentru cei care s-au indragostit de personajul Colleen Carlton, aceasta va muri in curand, si se pare ca cel responsabil de moartea ei, nu este nimeni altul decat Victor Newman. Daca pana acum acesta parea un personaj mai mult pozitiv, iata ca deja actiunile sale devin din ce in ce mai “murdare”.

Daca adaugam ca se va folosi de Jeffrey si Gloria Bardwell pentru a o injosi pe fata rivalului sau de moarte, Brad Carlton, am putea spune ca urmeaza o perioada nu tocmai placuta pentru personajul nostru.

Si caracterul dragutei Colleen Carlton se schimba, aceasta incercand sa intre in afaceri, ba mai mult, reuseste sa-l scoata pe Victor Newman de la conducerea companiei Newman Enterprises. Incredibil cata iamginatie are scenaristul si regizorul serialului. Frumusica va fi rapita, si in timp ce va incerca sa scape va deceda.

Atat ea cat si tatal ei, Brad Carlton, care va deceda si el cazand intr-un lac inghetat vor reveni de cateva ori sub forma de fantome, caci se pare ca si acest subiect i se pare amuzant producatorilor. Daca pana acum doar batranul Abbott aparea ca fantoma, tot mai multe personaje se transforma in fantome ce-i bantuie pe cei ramasi in viata.