Precum v-ati dat seama incepe o perioada destul de interesanta in serialul Tanar si Nelinistit, Colleen Carlton ajunge in consiliul director la Newman Enterprises in locul tatalui ei, desi voi erati pregatiti sa o vedeti acolo pe proaspata sotie a lui Victor Newman. O veste si mai interesanta este faptul ca Gloria este eliberata din puscarie, iar cei doi iubitei, Gloria si Jeffrey o vor urmari pe Colleen Carlton pentru a o compromite si a purtea fi data fara din postul de CEO.

Precum vedeti Victor Newman a inceput sa fie afectat de moartea sotiei sale, Sabrina si se razbuna pe toata lumea. Culmea ca si reuseste sa ii faca felul fetei lui Brad, care este imbatata de catre un barman platit evident de Gloria si Jeffrey. Dar cum nimic nu merge ca pe roate, actiunea tatalui se resfrange asupra fetei sale, adica J.T. redescopera dragostea pentru Colleen Carlton desi era casatorit cu Victoria. Din pacate si fata moare, duupa ce este rapita de fosta sotie a lui Jack, aparand cum era si de asteptat sub forma de stafie.

Revenind la Gloria, care se dovedeste totusi nevinovata de moartea nefericitei ce folosise crema, dar c are era bolnava de cu totul altceva, ce a cauzat moartea, ei bine, Gloria din Tanar si Nelinistit nu se astampara, mergand din belea in alta belea. Si ca sa fie mai bizar, ghici nine va lupta impotriva lui Victor Newman: Gloria, Katherine si Jill. IAr ca sa va explic de ce am tot discutat de Gloria, pentru ca fiul ei, frumuselul de Kevin se va casatori cu Chloe! V-am surprins total, asa e?

Tanar si Nelinistit in 2014

Tanar si Nelinistit in 2014