Cine si de ce l-a impuscat pe Firuz in Puterea Destinului, sau ce va face Berzan in episoadele ce vor urma? Iata ca noi va informam dar nu va luam placerea de a urmari mai departe ultimele episoade din Puterea destinului! Va intrebati daca Firuz va scapa cu viata, banuiesc ca stiti deja raspunsul, DA va scapa insa Boran va afla de tragedia la care a participat tatal sau impreuna cu unchiul. Ce ze va intampla si cine este familia ucisa de clanul Genco, veti afla in urmatoarele doua episoade.

Cine si de ce l-a impuscat pe Firuz in Puterea Destinului

Are legatura rapirea micutului Bedirhan cu impuscarea bunicului sau Firuz? Reuseste Celil sa-si revina din reverie, ce se intampla cu copilul lui Berzan? Va mai fi cineva impuscat pana la episodul 79 din serialul Puterea destinului? Intrebari ce-si vor capata raspunsul in curand, tot ce trebuie sa stim este ca serialul se va termina cu bine, Boran va deveni iar Aga si problemele vor lua sfarsit!

Eu apreciez filmul pentru ca trecand peste aspectele legate de tara in care se desfasoara actiunea, gasim invataminte si pemtru noi, oamenii de rand. Vedem ca lucrurile se pot schimba de la o zi la alta, ca cel mai important intr-0 familie este comunicarea, daca discuti cu sotul sau soutia despre orice problema, in primul rand te vei linisti si apoi problemele se pot rezolva mai usor si finalul va fi de cele mai multe ori intr-un mod fericit.

Te asteptam alaturi de noi si dupa ce vei vedea ultimul episod din Puterea destinului, pentru ca este placut sa discuti despre ce conteaza cu adevarat in viata!

Firuz Puterea Destinului

Cine si de ce l-a impuscat pe Firuz in Puterea Destinului