Deja serialul Tanar si Nelinistit a ajuns la un punct culiminat, in care toti vor sa stie ce se mai intampla cu Sabrina (azi veti afla ca a murit – daca nu cumva ati citit deja aici). Mi-a placut mereu sa sustin ca acest serial ne da lectii de viata. Sa luam numai exemplul dat de Victoria Newman si Sabrina, doua prietene la catarama, care devin dusmance, sau mai bine zis Victoria, fiind mereu dispusa sa-si invinuiasca tatal, afla pana la urma ca a gresit.

Sabrina Costelana Newman

Si ce mai poate face, oricat de mult si-ar dori sa-i spuna Sabrinei ca a inteles ca a gresit, da David Chow nu merita nici macar 10% din afectiunea ei, a gresit si acum regreta? Iata ca nu mai apuca, si va trai cu asta mereu. Asa facem si noi in viata, credem ca avem dreptate, dar lucrurile nu sunt asa cum par a fi, iar cand ne dam seama, e prea tarziu.

Rolurile Sabrinei si al lui David in serial au fost pasagere, insa suntem sigur ca v-au facut sa cugetati la viata, cat de mult s-a inselat Niki si pe cine a luat de sot, cat poate face Gloria si cat sunt dispusi sa o apere cei din familie.

Ati vazut cat de usor accepta Michael  Baldwin sa-si apere mama dupa crima? Ai crede ca e un infractor si el, ca nu s-a schimbat de loc, chiar si dupa ce are de crescut un micut.  Ba da, s-a scimbat, insa familia, mama e mereu mai aproape decat legea, dreptatea sau orice altceva.

Si-a aparat fratele pana in panzele albe, apoi mama, si ar face la fel ori de cate ori, e amenintat cinvea din familie. Asa suntem toti, acceptam greselile noastre, ale familiei dar le infieram pe cele ale necunoscutilor.

Asta este esenta serialului Tanar si Nelinistit, viata noastra, nu casatoriile in cerc, nu prostiile care trebuie sa umple spatiul de emisie in cel mai lung serial de televiziune produs de americani. Unii nu se scimba niciodata, cum ar fi Gloria sau Jack, altii sunt incapabili sa nu intervina sau sa ea lectiica Victor Newman, altii gresesc continuu si nu inteleg viata oricat ar da cu capul de pragul de sus. Jill isi iubeste mama, dar parca tot mai bine ar fi putina manipulare si control total! Asa e viata, priveste serialul si trage invataminte. Nu considera ca e o telenovela, caci nu e, e o lectie de viata.