Serialul Iarna razbunarii difuzat de ieri la Pro TV are doar sapte episoade in original, doar ca cei de la MediaPro au ales sa-l imparta altfel, in 18 episoade de cate 45 de minute, difuzate de luni pana vineri la ora 16:00. Deci veti vedea serialul timp de o luna, zi de zi – evident daca veti avea placerea sa-l vedeti, daca intriga va este pe plac si daca vrei sa aflati cum se termina razbunaream de ce se numeste si ce legatura are iarna, etc. Nu stiu daca e ok faptul ca fratele geaman ia locul celui ramas langa mama, pana la urma nu avea cel mic nicio vina pentru ca asa au decurs lucrurile.

 Cate episoade are serialul Iarna razbunarii difuzat la Pro TV de luni pana vineri

Primii care s-au gandit sa faca o pagina pentru serialul Iarna razbunarii au fost cei de la ClubSeo, evident fiind cei care au fost mereu alaturi de noi ori de cate ori un serial turcesc s-a difuzat pe Acasa TV sau la Pro TV. Chiar daca difuzarea serialului onlinbe va ioncepe din spetembrie, sunt sigur ca multi vor dori sa-l revada, mai ales daca au pierdut cateva dintre episoade. In acest moment serialul nu se da in reluare, deci cine nu-l poate urmari de la ora 18:00, va trebui sa se multumeasca cu versiunea online subtitrata in romana.

Pe 25 iulie ati urmarit epsodul 1 din serialul Iarna razbunarii, iar peste patru saptamanai veti vedea episodul 18, adica ultimul dintre episoade. Cei doi frati gemenei vor fi interpretati de actorul de 28 de ani Sükrü Özyildiz, iar iubita sa si viitoarea sotie este interpretata de frumoasa Asli Enver. Speram ca veti fi alaturi de noi in aceasta luna cat se va difuza la Pro TV serialul care a vazut liminile rampei chiar anul acesta, in 2016.

Serialul Iarna razbunarii

Cate episoade are serialul Iarna razbunarii