Episodul de azi din serialul Lupta rozelor aduce o intorsatura dramatica in viata frumoasei Gurlu si a iubitului ei Omer, nunta cu Cihan Sipahi. In curand o sa o vedem cu propria ei casa de moda, sub numele Gurlu Sipahi, facand astfel in ciuda rivalei sale Gülfem. Omer va suferi enorm, se va apropia iar de prietena sa din copilarie, in timp ce casatoria lui Cihan nu va fi una dintre cele mai linistite si fericite. Ca sa va distrati putin, veti afla cu cine se va casatori nebunaticul Mert.

Casatoria dintre Gulru si Cihan Sipahi in Lupta rozelor

Nu va tin ca pe ace, va zic ca Mert isi va uni destinele cu nimeni alta decat Duygu, ba chiar va avea o influenta buna asupra ei, a tatalui care va apare si el in curand, de la spitalul de psihiatrie. Nici macar nu va sti cum o cheama pe fata sa, dar pana atunci mai este ceva timp. Sa vedem daca se casatoreste pana la urma Gurlu cu Omer, sau va ramane maritata ci Cihan.

Teoretic ce amai mare problem ava fi faptul ca Omer apare mereu in calea lui Cihan, iar acesta fiind gelos sufera mereu. Pana unde se va merge cu aceasta poveste tragico – comica, in care nimeni nu est ealaturi de persoana iubita, in afara de Cihan?

Dupa tragedia suferita cu tatal ei ai crede ca Yonca Çelik si-a revenit, a devenit o persoana mai buna, dar in afara de faptul ca acum s-a tuns si are parul drept, a ramas aceiasi scorpie, se pune pe capul lui Şevketm car ela randul sau nu renunta la placerea de ai face rau sotiei sale Mebrure. Deci aveti motive suficiente sa urmariti in continuare serialul Lupta rozelor la Acasa TV, in fiecare zi de luni pana vineri la ora 19:30.

Gulru Sipahi

Casatoria dintre Gulru si Cihan Sipahi in Lupta rozelor