Cred ca pana acum toti ati aflat cum se numesc actorii principali din serialul Puterea Destinului, pe Sila o cheama Cansu Dere, iar pe Boran Mehmet Akif Alakurt, dar pe restul actorilor cum ii cheama? Va intrebati probabil si cul il ceama pe fratele Silei, cel de la care a inceput povestea,Azad – pe numele sau real Cemal Toktaş. Pentru Azad acesta a fost primul rol in 2006, de atunci a mai jucat inca in 3 filme, doua in 2009 si unul in 2012.

Numele reale ale actorilor din serialul Sila si Boran

Pe Dilaver il cheama de fapt Celil Nalcakan, parca te duce cu gandul la tatal Silei, nu-i asa? Acum ti se pare ca nu se va impaca cu Boran niciodata, mai ales ca fratele sau Cihan interpretat de actorul Devrim Saltoğlu a murit si din cauza legaturii dintre Boran, Sila si rudele sale din Istanbul. Dar nu e chiar asa, pana la urma se va impaca cu ideea ca fratele sau a gresit, va reveni la sentimente mai umane fata de varul sau, iar asa cum v-am zis, tatal sau ii va ceda lui Boran sefia clanului in episodul 79 din serialul Puterea Destinului.

Narin – sora lui Boran este interpretata de actrita Boncuk Yılmaz, iar in serialul nostru va naste doi gemeni frumosi. Nu puteam sa o scapam din vedere pe mama Silei, inteleapta Bedar, interpretata cu maestrie de actrita Zeynep Eronat. Cam atat pentru astazi, daca vreti sa stiti mai multe despre actorii din Puterea Destinului, lasati in comentari aici sau pe pagina noastra de facebook, special dedicata acestui serial.

Puterea Destinului - actori

Puterea Destinului – actori