Vad ca deja prietenii nostri ar dori sa afle cand divorteaza Victoria de JT in serialul Tanar si Nelinistit. Iar noi va spunem ca trebuie sa aveti putintica rabdare. Stiu ca v-ati nelinistit cand ati vazut ca JT si Victoria au probleme, insa desi casnicia lor se va destrama, nu acum este ziua aceea. Problemele se vor accentua, evident ca diferenta devarsta isi va spune cuvantul, iar JT se va recasatori. Nici Victoria nu va ramane nealinata, asa ca daca tot sunteti curiosi, va sfatuiesc sa gasiti tot ce se refera la ei pe site-ul nostru.

Pentru ca sa nu ramaneti nelamuriti iata pe scurt istoria celor doi incepand de azi si pana in episodul numarul 5200 din serialul Tanar si Nelinistit. Si va reamintesc ca Victoria se va casatori chiar daca nu va vine sa credeti cu Billy Abbott , va suferi din dragoste si va pierde controlul asupra firmei taticului ei, Newman Enterprises. Ca si mama sa, Nikki va avea o viata aventuroasa, insa minunea este ca din 2010 – anul in care a ajuns acum serialul si pana in 2014 cei doi fii ai rivalilor de la Newman si Abbott vor fi casatoriti de nu mai putin decat de trei ori!!!!

Totusi problema dintre cei doi ingerasi va fi dragostea dintre JT si Mackenzie, iar ce va urma va fi cu adevarat de neimaginat, singurul care va ramane neconsolat va fi John “Jack” Abbott Jr. fratele lui Billy si fostul tyata vitreg al Victoriei! V-am captat putin atentia, nu-i asa?

Noutati din Tanar si Nelinistit

Noutati din Tanar si Nelinistit