Pentru sotia mea serialul Canan – Destin furat a fost o placere de care nu s-a despartit de la primul episod si pana la ultimul. Atunci cand nu a reusit sa vada episodul 27 di serialul Canan – Destin furat, a trebuit sa fac rost de el online, l-am gasit si i l-am daruit. Aici ne vom referi doar la sezonul I din serialul Canan – Destin furat, pentru sezonul II vom discuta in alta postare.

Canan - Destin furat

Recunosc ca am urmarit si eu incepand cu episodul 8 serialul Canan – Destin furat, staream cu sotia si ca sa nu o supar, ma uitam, apoi am fost intrigat, apoi l-am urmarit si eu pentru a afla ce se va intampla cu Canan, va reusi sa se razbune pe cei ce i-au facut rau, cat poate fi o mama de rea, care este sacrificiul suprem al mamei de sange al frumoasei Canan.

Am urmarit serialul Canan – Destin furat la Antena 1, finalul a fost dramatic, sacrificiul mamei sale, devotamentul prietenei din Franta, josnicia tatalui adoptiv, care de fapt o cumparase pe Canan ca un fel de jucarie pentru fica sa, chiar si tradarea celei ce i-a fost sora, caci la final se descopera ca toti stiau ce s-a intamplat cu Canan, ca a fost batjocorita cu stiinta familiei, care in loc sa o apere, au aruncato in strada.

Insa norocul ei a fost ca a dat peste bogatasul din Franta, va cumpara cu mostenirea ei averea fostilor parinti, va reprimi iubirea fostului ei iubit din tinerete, care nu a putut s ao uite, desi ar fi dorit. Daca vrei, poti urmari online serialul Canan – Destin furat, merita. Pacat ca nu se gaseste subtitrata si seria II.