Tanar si Nelinistit Online

Iata ca asa cum v-am promis, am reusit sa punem online si site-ul dedicat celor mai bune seriale online, care alaturi de e-Film si e-Actori va alcatui cel mai complet lant de site-uri dedicat filmelor si serialelor din Romania. Nu est enici lauda si nici inconstienta cand spunem ca va fi cea mai mare baza de date despre filme si seriale, caci ne bazam deja pe experienta blogurilor cu care am inceput acum patru ani, iar daca atunci eram la inceput, lucram pe domenii free, iata ca a venit momentul sa va oferim voua, cititorilor fideli trei site-uri unde veti avea ocazia sa cititi si sa discutati despre serialele voastre preferate.

Vom incepe cu serialul Tanar si Nelinistit, al carui blog a reusit in cateva luni sa ajunga pe primul loc in preferintele celor ce ne cauta pe google. Iar cu ajutorul fanilor de pe pagina noastra de FaceBook, e-Cinema, speram sa reusim sa aducem pe site din ce in ce mai multi fani.

Speram ca toti cei peste 8000 de abonati la site-ul vechi sa treaca macar odata pe aici, iar in curand pagina de FaceBook sa treaca de pragul de 100 de fani si sa se indrepte macar spre 1000. Este un vis, o speranta ca nu ne-am straduit degeaba sa va tinem la curent cu toat enoutatile din serialul Tanar si Nelinistit, si in curand cu toate serialele difuzate pe posturile TV din Romania!

Sursa imagine: cinemarx.ro