A inceput nebunia, din ce in ce mai multe fete isi iau buletin de Las Fierbinti, satul care gazduieste serialul Pro Tv atragand din ce in ce mai multi locuitori. Daca pana acum in satul Las Fierbinti veneau mai mult turisti, iata ca acum cererile de stabilire a buletinului cu domiciliul in Las Fierbinti au crescut cu peste 500 %. Sa fie oare din cauza audientei din ce in ce mai mare a serialului online ( transpis pe Voyo.ro) sau din cauza ca cineva a mirosit ca pretul terenurilor in zona se va tripla in curand?

Indiferent de cauza, din ce in ce mai multa lume isi doreste un buletin de Las Fierbinti, deci daca vrei si tu sa fii locuitorul satului imaginar, nu trebuie decat sa dai un like si sa distribui anuntul! Vei primi imediat dreptul de a locui permanent in Las Fierbinti, alaturi de Dorel sau Bobita, iar daca vreti sa cumparati o casa, atunci nu mai stati pe ganduri, deja strada principala este aproape plina.

Bu uita, personajele din serialul Las Fierbinti au propria lor pagina pe FaceBook. Doar membrii e-Cinema pot primi adresa corecta a paginii oficiale, caci asa cum stiti, conturi false cate vrei!

Buletin de Las Fierbinti