Ne pare rau sa va anuntam disparitia inca a unui personaj controversat din serialul Tanar si Nelinistit, insa Brad Carlton asa cum va asteptati, s-a inecat incercand sa-l salveze pe Noah Newman. Incercand sa-l salveze pe fiul lui Sharon, dupa ce reuseste sa-l impinga pe mal, este tras in apa si isi gaseste sfarsitul sub gheturi. Desi personajul era unul controversat, iata ca totusi ai fi vrut sa scape cu viata.

Brad Carlton va mai apare de cateva ori, asa cum ne-am obisnuit deja, sub forma de fantoma, fetitei sale – Colleen Carlton. Fata lui Brad Carlton ajunge fara sa vrea, sa-i ia locul tatalui ei in consiliul de administratie al Newman Enterprises, unde incepe sa-l critice pe fondatorul companiei, Victor Newman. De aici pana la interventia lui  Jeffrey si Gloria Bardwell [ ati inteles bine, va scapa din puscarie, viat aei devenind si mai ciudata ca pana acum], angajati de Victor, pentru a o putea exclude pe reclcitranta Colleen din consiliu, nu mai este decat putin de asteptat.

Acum apare si JT in peisaj, care desi casatorit cu Victoria, se simte iar atras de ghinionul primei iubiri, si incet dar sigur ne indreptam spere inevitabil, casniciile din serialul Tanar si nelinstit se destrama. Ashley ramane insarcinata, insa Adam – chiar el, fiul scapat din puscarie face ca fiul lui Victor sa moara inainte de nastere. Nicholas Newman si Sharon Newman mai fac un copil, exact cum citesti – nu e nici o greseala, Faith Cassidy Newman isi face in curand aparitia.

Brad Carlton - Tanar si Nelinistit