Cu totii admiram serialul Baronii si urmarim cu placere ori de cate ori avem ocazia grupul Voua, insa putini stu cate cava despre biografia lui Ioan Batinaş, unul din primii membrii ai grupului. Nascut in august 1970, acesta a  absolvit Academia de Teatru si Film, Facultatea de Teatru, Secția Actorie, clasa prof. Florin Zamfirescu.

Ioan Batinas

In afara de rolul din scenetele grupului Voua, este actor al teatrului Odeon, unde va invitam sa-l vedeti si in alte roluri care cu siguranta va vor face deosebita placere.

Recunoasc ca nu l-am urmarit decat in rolul din piesa  “Mă întorc de departe”, dar regret ca nu mi-am facut mai mult timp pentru a vedea si alte piese de treatru in care  Ioan Batinaş joaca cu atata talent.

Era o vreme cand glumele lor erau date la televiziune destul de des, a fost o perioada cand puteam sa-i admiram in sala de teatru in turnee, acum se pare ca si in teatru criza si-a aratat coltii.

Tot ce e-a ramas sunt postarile de pe YouTube, care spre bucuria noastra sunt destul de multe. Cauti pe internet date despre Ioan Batinas si nu gasesti mai nimic, iata un motiv in plus sa ne straduim noi sa le cautam, cu ajutorul vostru. Rugamintea noastra este sa ne ajutati, si daca tot ati ajuns aici si gasiti undeva date despre viata si cariera lui Ioan Batinas sa ne dati si noua un semn, sa le putem prelua si afisa intr-un mod unitar.