Cine nu a auzit de Alina Plugaru, frumoasa moldoveanca care rupe inima oricui? Ei bine azi va facem cunostinta cu ea, veti afla lucruri inedite, dar mai ales veti sti care este adevarul despre site-ul ei, pagina de FaceBook si cum puteti lua legatura cu ea, in cazul in care sunteti indragostiti de modelul Alina Plugaru.

Alina Plugaru

S-a nascut la data de 18 decembrie 1987 la Husi, in judetul Vaslui. Dimensiuni perfecte, sculptate de mama natura, 90-62-90, exact cat scrie la carte.

Iar daca vorbim de carte, sa stiti ca a invatat la Liceul “Henri Coanda” din Bucuresti, ce anume, probabil ca e deja stiut. Mai ales ca nu scapa nimeni ocazia sa cumpere o carte despre Alina Plugaru. Carte de telefoane, evident, in speranta ca va gasi aici numarul de telefon al Alinei Plugaru!

Daca vreti un spectacol bun pentru petrecerea burlacilor, ei bine acesati site-ul ei sau pagina de FaceBook originala, aflati cam cat costa ca Alina Plugaru sa participe la petrecere si gata, un telefon, o angajare si succesul este asigurat!

Pentru nestiutori, recomandam un drum la clubul din Bucuresti unde isi are programul impreuna cu ale ei colege. Abia apoi incercati sa comentati.

Pentru a afla cu ce se ocupa la varsta de 17 ani, cautati revistele Budoar din aclele vremuri, veti gasi mai mult decat aveti nevoie pentru a afla biografia Alinei Plugaru, perioada de tinerete – fara batranete.

”Studenta de la Drept’ este filmul in care aceatsa a jucat, nu este biografia ei, caci la facultatea de drept nu a calcat in rol de studenta, poate doar la Balul Bobocilor, invitat ade un bobocel.

In spania est ecunoascuta sub numele de ”Zeita Blonda”, banuiesc ca pe buna dreptate. In 2007 este vedeta numarul 1 in Portugalia, iar noi asteptam cu nerabdare sa joace intr-un serial romanesc, sa mai scapam de serialele cu tigani (no offence – dar deja sunt cam prea multe) si sa ne indreptam catre facultate, dupa drept, ar putea urma ASE-ul, ce ziceti?