Cu siguranta a sosit momentul sa discutam putin si despre noul Billy Abbott din serialul Tanar si Nelinistit, am zis noul – pentru ca nu seamana deloc cu ceea ce stiam noi despre primul iubit al lui Mackenzie. Culmea ca dupa ce au rupt logodna pe baza faptului ca sunt rude, acum cand se va dovedi ca mama sa nu este fiica Catherinei, se dovedeste ca iar regizorul a avut mai multa imaginatie ca noi.

Billy Abbott - Tanar si Nelinistit

Revenind la  Billy Abbott, el este de fapt tatal copilului lui Chole – fata menajerei Esther Valentine, o fetita pe numele Cordelia Abbott. Ca sa fie si mai interesant, are o aventura cu  Sharon Abbott, cea cu care se va casatori asa cum spuneam in alt articol, chiar Victor Newman. Iar nasterea fetitei va determina golanasul Billy sa se casatoreasca cu Chole.

Bomba legata de Billy Abbot vine abia acum, caci daca nu stiai, Victoria va divorta de JT si se va casatori cu Billy. Se pare ca mostenitoarea averii Newman nu poate iubi decat copilasi.

Bomba: Jabot cosmetics exista si in realitate incepand din 2011!

Ai vazut ca Billy Abbott se dovedeste a fi aliatul lui Jack in preluarea Jabot, insa vor avea o mica surpriza cand Catherine isi aduce aminte cine este – isi recapara pe deplin memoria. Te intrebi ce se va intampla cu hotomanii care au complotat unul impotriva altuia si toti impotriva lui Jill? Rabdare, o sa ai parte de multe surprize placute.

Alta bomba: Nick si Sharon vor da nastere din dragoste fetitei Faith Newman. Si soarta micutei va fi tare interesanta, abia astept sa vedeti ce va urma.

Vrei sa afli mai multe despre ce va urma in serialul Tanar si Nelinistit? Stai alaturi de noi pe site si pe pagina noastra de facebook!