Poate ca nu toti isi mai amintesc de serialul de comedie Benny Hill, sau poate gresesc si de fapt actorul britanic Alfred Hawthorn Hill, nascut in 1924 va fi cautat de mii de romani pe site-u nostru. Plecat prematur dintre noi, in 1992, in urma unei tromboze coronariene, Benny Hill a reusit sa ne faca sa radem ori de cate ori l-am putut vedea pe micul ecran.

Benny Hill Show

Banuiesc ca cel mai cautat sau poate cel mai vizionat program al actorului de comedie a fost “Benny Hill Show“, unde gagurile sale aproape mute, ne distrau atat de mult. Poate pentru ca erau un pic sexy, lucru mai rar intalnit in acele vremuri. Sau poate datorita figurii sale si a partenerului sau mai slabut, mosuletul.

Asa cum The Betles a ramas un simbol al muzicii Benny Hill ramane peste timp un simbol al al comediei engleze.
Prin umorul sau “englezesc” , gagurile sale raman practic nemuritoare in timp.
El a devenit un punct de referinta atat pentru publicul spectator nu numai din Anglia, dar si din intreaga lume, cat si pentru alti actori celebrii cum au fost Charlie Chaplin, Burt Reynolds, sau Michael Caine.

Daca vrei sa vezi cateva din poantele actorului, trebuie doar sa ne spui, si vom posta cateva din cele mai celebre episoade. Sau daca ai unul preferat, pe acela ti-l vom oferi. Trebuie doar sa gasesti acel minut liber, in care sa lasi measajul mai jos!