Serialul Aniela este poate cel mai indragit serial romanesc din ultimii ani, avand in rolurile principale atat actori vechi, consacrati cat si debutanti dar talentati, cum ar fi Mihai Petre, care-i da replica frumoasei Adela Popescu. Dovada a succesului serialului Aniela este si faptul ca deja are doua sezoane iar gurile rele ne spun despre al treiela – fapt neconfirmat insa de studiourile Media Pro. Premiera a avut loc inanul 2009, exact atunci cand Mihai Petre era se pare in culmea popularitatii datorita emisiunii concurs de la Pro Tv – Dansez pentru tine.

Aniela – serial romanescde epoca – online

Pe langa cei doi protagonisti, Mihai Petre si Adela Popescu in serialul Aniela – o fresca de istorie ecranizata pentru publicul iubitor de povesti de dragoste, in serial mai joaca actori consacrati precum Stela Popescu sau Marin Moraru. Personajele principale – Aniela Elefterios si Radu Vulturesco sunt interpretati de cei doi protagonisti, replica fiind acordata de Iorgu Vulturesco interpretat de cunoascutul actor Dan Condurache si de Polixenia Laptaru interpretata de frumosul model Diana Dumitrescu.

Credem noi ca veti fi incantati sa mai vedeti in serialul Aniela pe cunoscutul si indragitul actor Costel Constantin sau pe indragita actrita Laura Cosoi in rolul Tantzi. Mimi este interpretata de Loredana Groza, iar Serafim este interpretat magistral de iubitul actor Marian Râlea. O distributie de exceptie intr-un serial de epoca de exceptie! Va asteptam in continuare alaturi de noi pe site si pe pagina noastra de facebook ce a depasit de curand 2000 de fani fideli!

Aniela - serial online

Aniela – serial romanesc online