Frumoasa si indragita Anca Tivadar este actrita care interpreteaza rolul Delia Dragnea in serialul Iubiri secrete. Pentru cei ce vor sa stie cat mai multe despre Anca Tivadar va spunem pentru inceput ca este absolventa a Colegiului National Dragos Voda din  Câmpulung judetul Suceava, promoţia 2007.

Anca Tivadar in rolul Delia Dragnea Iubiri Secrete

Daca v-a placut rolul Deliei din serialul Iubiri Secrete, atunci iata o poza cu Anca Tivadar din timpul filmarilor, urmand ca in curand sa va oferim un album foto mult mai complet cu Anca Tivadar in diferite ipostaze.

Informatii Anca Tivadar

S-a nascut la Sighetu-Marmatiei si a lucrat ca reporter la Fashion TV. Este nascuta in 1988 pe data de 28 august.

Talentul ei a fost descoperit inca din gradinita, cand juca cu mare placere rolul de zana sau chiar in mici piese de teatru pentru copii.

Dupa ce a inceput sa interpreteze rolul Deliei din Iubiri secrete, impreuna cu actorii  Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol a primit inca un rol important in filmul Love Building.

Cariera frumoasei Anca Tivadar a ajuns sa o poarte pana in SUA, unde s-a inscris la cursurile de vara ale celebrei universitati UCLA, fiind repede remarcata de regizorul Chris Berube si distribuita in filmul Vampire Masquerade, unde joaca rolul Victoriei – Regina Vampirilor.

Daca vrei sa afli mai multe despre Anca Tivadar, poti discuta cu noi chiar aici sau pe pagina noastra de facebook. Nici nu stii cati fani ai telenovelei Iubiri Secrete vei intani aici!