Alina Puscau este prima concurenta eliminata de la noul sezon Ferma: oraseni versus sateni. Responsabila a fost Viviana Sposub, car ea casigat duelul cu doi la zero. Nu ma asteptam sa mearga asa repede cu eliminarile, in trei zile deja avem o eliminare definitiva si doua fictive. Sincer sa fiu eu nu am auzit pana acum nici de Alina si nici de Viviana. Asta nu inseamna decat ca eu sunt departe de lumea asta mondena, pentru ca sunt sugur ca voi ati auzit de amandoua. Alina Puscau are si pagina pe Wikipedia, fiind model international.

Alina Puscau eliminata de Viviana Sposub de la Ferma

Cum eu nu sunt familiarizat cu lumea modelingului, era si normal sa nu o cunosc pe Alina Puscau, dar poate si pentru ca desi are 38 de ani si traieste la Los Angeles. ar fi trebuit sa stiu macar de relatia ei cu Jeffrey Epstein. Ca orice model care se respecta este casatorita cu un fotograf mai varstnic: Brett Ratner [ 51 ]. Asadar Alina a participat din partea satenilor la duel, l-a pierdut si a plecat acasa. Fara lacrimi, demna si cu zambetul pe buze. A fost invinsa de Viviana Sposub – vedeta TV.

Viviana Sposub a fost mai intai la Antna 1, dar a venit la concurenta la Pro TV, la emisiunea Vorbeste Lumea, alaturi de Cove si Adela Popescu. Cum nu ma uit la nicio emisiune de la Antene, e clar cum de nu am auzit nici de Viviana. Nici macar in calitate de vlogger nu o stiu, poate ca o sa-i caut canalul mai tarziu, daca avanseaza in concurs. O fi ceva intre ea si George Burcea? Sau sarutul ala postat pe retele de socializare a fost doar asa sa ne faca pe noi sa avem despre ce scrie? Aflam noi daca ne uitam mai departe la Ferma, pe Pro TV. Nu ar fi de mirare sa asistam de data asta la mai multe casatorii, dupa ce tot la acest show s-a legat si dragostea dintre Pastrama si Sfat.

Alina Pușcău - Ferma

Alina Pușcău eliminata de Viviana Sposub de la Ferma: orășeni versus săteni