Probabil ca dupa ce s-au rezolvat cateva din misterele din serialul Tanar si Nelinistit acum va punenti intrebarea al cui este copilul cu care Sharon Newman a ramas insarcinata. Ei bine din cei trei posibili tatici: Nicholas Newman, Jack Abbott, si Billy Abbott tocmai fostul sot este taticul real. Iar daca stafiile domina filmul celor de la CBS, ei bine ati ghicit, Sharon va naste o fetita pe numele ei Faith Cassidy Newman.

Iar cum Adam este cel ce-i insceneaza totul sotiei lui Victor, acesta va rapi micuta si o va da mamei sale vitrege,  Ashley. Sharon va trece printr-o perioada grea, va fi convinsa ca a nascut un copil mort, insa lucrurile se vor complica. Adam va profita de Ashley, ii va capta prietenia cu scopul de a o manipula si ai inrautati problemele psihice.

Cea mai ciudata chestie este casatoria ce va urma in curand intre Adam Newman si Sharon, o casnicie ce nu va dura decat un an, insa cand te gandesti ca si tatal sau, Victor Newman se va casatori de doua ori intr-un singur an cu Sharon, parca nu poti decat sa te gandesti ce minte intortochiata are scenaristul de la CBS ce a pus in scena acest serial. O bucurie pentru cei ce nu-l au la inima pe Adam este faptul ca acesta va ajunge iar la puscarie. Vreti mai multe detalii? Stati alaturi de noi si le veti afla.

Nicholas Newman

Sharon Newman este insarcinata cu Nicholas Newman