Cred ca abia asteptati sa vedeti episodul de maine din Tanar si Nelinistit, cand Victor Nrewman se intoarce din Mexic si-l va concedia pe nerecunoscatorul Adam Newman. Evident ca Neil va fi numit CEO si Bradly evident dispare si el din peisajul de la Newman Enterprises. Pana si micutul prieten al lui Victor, catelul Zapato a fost pedepsit de baiatul cel rau.

Noutati din Tanar si Nelinistit

Adam va fi parasit de toti, chiar si de prietenii sai din New York. Victor va fi internat, sufera mult din cauza Sabrinei, insa evident ca isi va reveni.  Jack evident ca va incerca sa-l bage iar pe Victor la puscarie, pentru uciderea lui Walter Palin, angajeaza un falsificator si restul veti vedea in episoadele ce urmeaza.

In scandalul legat de jurnalul lui Victor Newman Adam va fi condamnat la 18 luni de puscarie, am impresia ca pana la urma, toti actorii trec pe la mititica, un fel de scoala a vietii in America. Totusi dupa o lupta interioara de o luna, Victor va merge sa-l viziteze pe Adam, in memoria iubitei sale Hope.

O lovitura de teatru va fi cand se va dovedi ca pana la urma, Jill nu este fata lui Katherine Chancellor, asta ca sa se mai complice cumva situatia si asa dezastruoasa cand vine vorba de relatii familiare in serialul Tanar si Nelinistit. Probabil ca ati citit in alte rezumate ale serialului de la noi de pe site ca in curand Colleen va muri. In rest, trebuie sa asteptati sa-l vedeti pe Victor Newman casatorit cu Sharon si pe fiul sau Adam orb. Cred ca ajunge pentru azi, serialul nostru indragit, tanar si nelinistit mai are multe episoade interesante, depsre care noi vom scrie in continuare.