Adam Newman este fiul lui Victor Newman si al fostei sale sotii Hope Wilson(fosta Newman). Acum a venit momentul sa apara si el in serial, ieri ati vazut deja ca Victor Newman a fost sunat de Hope, iar el se pregateste sa plece la ea. Cum Nick i-a intors spatele tatalui sau, iata ca apare un nou mostenitor al imperiului Newman.

Adam Newman

In curand mama lui Adam Newman va muri de cancer la pancreas, ultima ei dorinta fiind va Victor sa se ocupe de viitorul fiului lor dupa moartea ei.

Iata ca acum tanarul, dupa ce trece de socul vestii ca nu Cliff este tatal sau biologic, accepta sa se mute in Genoa City si sa lucreze la Newman Enterprises.

Ca sa fiti cu totii socati, aflati ca tanarul fiu al lui Victor, se va casatori in curand cu Sharon Newman! Incredibil, am putea zice ca dupa Gloria Abbott, ea ar putea deveni cea mai “aiurea” doamna din serial.

Evident, oricat de multe calitati i-am atribui si lui Victor Newman, totusi sa te casatoresti cu fosta sotie a celor doi fii, este prea de tot.

Cum se stie deja ca Sharon va deveni pentru scurt timp sotia lui Victor, e clar ca Adam Newman va avea inca cel putin o sotie (de fapt va zicem secretul, vor fi chiar inca doua).

Daca tot ajunge sa lucreze la Newman Enterprises va face si cateva schimbari interesante, atunci cand Victor va fi declarat mort in Mexic, adica ii va concedia pe Nick, Victoria si  Neil Winters de la conducerea firmei tatalui sau, il va angaja pe  Brad Carlton si ….va urma.