Adam Newman si Nick Newman se vor confrunta din nou in serialul Tanar si Nelinistit, iar daca va intrebati ce se intampla cu ochii lui Adam, va reamintim ca deja Victor Newman a demonstrat acum ceva timp ca-si punea picaturi in ochi pentru a parea ca orbeste. La fel si acum la proces, joaca rolul de nebun, minune mare este internat impreuna cu Patty careia ii da drumul din spital, cu ordin sa nu se mai intoarca in Genoa City.

Adam Newman si Nick Newman

Adam Newman nu va reusi sa-l tina la inchisoare pe Nick Newman, dar nici el nu va sta prea mult la puscarie, sau la spitalul psihiatric unde a fost inchis, asa ca Sharon se va indragosti iar de Nick, care va divorta de Phillis. Mai interesant este ca Sharon va fi si ea acuzata de crima, ghici pe cine se crede ca a omorat-o? Pe iubita lui Adam Newman, care va veni in curand sa-l salveze pe iubitul ei.

Nimic nu e simplu in serialul Tanar si Nelinistit, de aceea stati cu un ochi la serial si cu unul pe site, iar daca mai ramane unul, stati si pe paginanoastra de facebook, unde postam din cand in cand noutati din serial. Nimic din ce este acum prezentat nu se pastreaza, firmele se muta d ela unul la altul, Jack asa cum va spusesem, desi era cat pe aici sa isi refaca viata, ramane necasatorit pana astazi, Victor se va casatori cu Sharon, care a fost deci maritata cu tot neamul lui Nick, tata, tata vitreg, frate si daca se putea ar fi fost maritata si cu Victoria, dar nu e timpul pierdut pentru o rasturnare de situatie!

Nick Newman

Nick Newman in Tanar si Nelinistit 2015